Professioneel uw appartement of huis verhuren door de grootste VBO Makelaar huur en verhuur?

Bent u van plan uw appartement of huis te verhuren? Maak dan gebruik van de expertise van Tweelwonen. Reeds 13 jaar een begrip in huur en verhuur van woonruimte.

Een woning verhuren lijkt eenvoudig echter het tegenovergestelde is waar en vaak komen verhuurders daar  pas achter als het kwaad is geschied.

Tweelwonen werkt uitsluitend met een maatwerkaanpak gericht op de specifieke situatie van de verhuurder en zijn woonruimte. Aansluitend gebruiken wij dit profiel in de zoektocht naar geschikte huurders.  Daarbij worden huurders op zeer veel punten gematched en checken wij onder andere:

  • geldigheid van legitimatie
  • geldigheid van de loonstroken
  • werkgeversverklaring
  • hoogte van het inkomen
  • kredietwaardigheid bij minimaal 3 kredietwaardigheidsinformatiecentra
  • gerechtelijke aankondigingen
  • deurwaarderszaken

Tweelwonen heeft kennis  van alle laatste ontwikkelingen op de huurmarkt en alle medewerkers worden direct bijgeschoold bij bijvoorbeeld Wetswijzigingen.

Het verplichte Energielabel regelt Tweelwonen uiteraad voor u en wij rekenen hiervoor geen extra kosten. Zelf een maatwerk advies met betrekking tot uw situatie en de Wettelijke Puntentelling (Woning Waarderingstelsel WWS) behoort bij onze standaard dienstverlening.

Indien gewenst kunt u ook terecht voor een Energieindex die onze eigen EPA-adviseur voor u verzorgt.

Met de brancheorganisatie wisselen wij regelmatig kennis en ervaring uit en maken gebruik van landelijk netwerk. Daardoor zijn wij op  de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen zij de  regionale/lokale markt als geen ander. Kennis en informatie die wij natuurlijk graag delen. Maar wij werken ook als kenniscentrum waarbij u uw vragen op bijvoorbeeld juridisch of  fiscaal gebied direct kunt stellen.

Echter het grootste verschil met alle andere verhuurmakelaars en woningbureaus is ons commerciele  aanpak. Ons team van accountmanagers houden zeer regelmatig contact met u over het verloop van het verhuurproces en zijn zeer goed intern opgeleid om commercieel alles er uit te halen wat er in zit. Kan niet bestaat niet is al jaren ons uitgangspunt en door snel en slim te handelen zijn wij zeer onderscheidend. Ontdek het zelf en neem contact met ons op! of meld uw woning direct aan!