Junior Verhuurmakelaar voor ons kantoor in Utrecht

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden. 

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Voor ons kantoor in Utrecht zijn wij per direct opzoek naar een:

Junior Verhuurmakelaar (m/v)

Wij hebben plaats voor een (junior) verhuurmakelaar op ons kantoor in Utrecht voor 40 uur per week.       

Ben jij commercieel, leergierig en wil je graag makelaar worden? Wij bieden je een gratis opleiding!

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: commercieel, gemotiveerd, accuraat, dynamisch, teamplayer, een beetje technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Ben jij ge├»nteresseerd in vastgoed? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! 

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, het uitvoeren van woninginspecties, bezichtigen van woningen, administratieve afhandeling, woningopleveringen etc.

De werktijden zijn in overleg en bij voorkeur maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur. 2L Tweelwonen geeft je een interne training tot verhuurmakelaar en een opleiding van de branchevereniging VBO.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl