Verhuurmakelaar voor ons kantoor in Rotterdam

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden. 

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Wij hebben plaats voor een Verhuurmakelaar M/V op ons kantoor in Rotterdam voor 40 uur per week.       

Ben jij commercieel, leergierig en wil je graag makelaar worden of je makelaarscarriere een boost geven? Wij bieden je een gratis opleiding!

 

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: commercieel, gemotiveerd, accuraat, dynamisch, teamplayer, punctueel en een beetje technisch onderlegd. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift is een pre. 

Ben jij ge├»nteresseerd in vastgoed? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! 

Wij bieden je een gedegen inwerkperiode, een auto en telefoon van de zaak en zeer goede doorgroeimogelijkheden.

De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, het uitvoeren van woninginspecties, bezichtigen en verhuren van woningen, administratieve afhandeling, woningopleveringen etc.

De werktijden zijn in overleg en bij voorkeur maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur. 2L Tweelwonen geeft je een interne training tot verhuurmakelaar en een opleiding van de branchevereniging VBO.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl