Gebouwtransformatie

Tweelwonen heeft de afgelopen jaren zich bewezen als partner voor eigenaren van leegstaande gebouwen welke getransformeerd gaan worden van bijvoorbeeld kantoorruimte naar woonruimte of short stay appartementen.

Vanaf het prille begin wordt Tweelwonen betrokken om een zo succesvol mogelijke transformatie te realiseren.

Het advies over indeling, uitvoering etc. zijn uiteraard afhankelijk van vele factoren en Tweelwonen is in staat mee te denken met de eigenaar op dit vlak. Bij meerdere projecten is Tweelwonen ook gesprekspartner geweest naar architecten en Gemeente.

De kracht van een goede transformatie  ligt vooral bij het kennis hebben van de huurmarkt en de creatieve omgang met mogelijkheden en onmogelijkheden.

Ook het uniek short stay concept van Tweelwonen is perfect toe te passen bij getransformeerde gebouwen. In sommige gevallen is het mogelijk BTW-belaste huur te ontvangen met allerlei fiscale voordelen voor de eigenaar van het gebouw. 

Tevens maken de diverse soorten exploitatiemodellen, aangepast aan de behoefte van de gebouweigenaar, Tweelwonen tot een ijzersterke partner.

Bent u voornemens een leegstaand kantoorgebouw of ander gebouw in de Randstad te transformeren naar woonruimte neem dan nu contact met ons op.

Maak een afspraak