Schoonmaakster Housekeeping

Werken als Schoonmaker of Medewerker Housekeeping?

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden. 

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. 

Schoonmaker of Medewerker Housekeeping (m/v)

Wij hebben plaats voor extra medewerkers op onze afdeling Housekeeping in Utrecht en omgeving Leiden voor 10 tot 40 uur per week.       

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, representatief, punctueel en oog voor detail. Deels beheersen van de Nederlandse- of Engelse taal is wenselijk. In het bezit hebben van een rijbewijs-B is een pré. Heb jij ervaring als schoonmaker? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! Jij bent straks een belangrijke schakel op weg naar tevreden huurders en gasten.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan! De werktijden zijn in overleg. 

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl of bel 071-5246875 op werkdagen van 9 tot 13 uur.