Beschrijving

Verblijven op een iconische locatie binnen Leiden. Het appartement bevindt zich in het markante gebouw "De Volharding" aan de haven van Leiden en geeft met zijn ligging gemakkelijk toegang tot het centrum van Leiden.

De appartementen zijn te betreden aan de voorzijde nabij het terras van restaurant Lot & de Walvis.  Via de gezamenlijke trap naar de eerste verdieping betreedt je het gemeubileerde appartement Haven 3C, welk een oppervlakte heeft van 48 m2. 

Indeling
Entree in de woonkamer met een geweldig utizicht op de haven van leiden. De woonkamer beschikt over een open keuken, welk is uitgerust met volledige inventaris, vaatwasmachine, 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriesvak en combi oven/magnetron. Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden, deze is voorzien van wastafel, toilet en douche tevens tref je hier de wasmachine aan. Ook de slaapkamer is te betreden vanuit de woonkamer, vanuit hier heb je toegang tot het gemeenschappelijk dakterras. Deze bevindt zich aan de achterzijde van het pand, waar je bij mooi weer kunt genieten van het gezellige vaarverkeer van de Leidse Singels.

Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden en is beschikbaar voor een periode vanaf 1 maand tot maximaal 6 maanden.

Kenmerken