Object details

For rent: Van Stolkweg 14-11, 2585 JR The Hague

€3,150 /mo
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 159 m²
Acceptance By 01 January 2022

Note

General

Wonen in één van de eerste villaparken van ons land omgeven door groen, waaronder de Scheveningse bosjes, het Westerbroekpark en het Hubertuspark? Nabij het strand, de duinen, Scheveningen en slechts op 20 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Den Haag? Dit alles vindt u in Parklane Residences in het Haagse Van Stolkpark; 43 unieke appartementen op één van de mooiste plekken in Den Haag... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, maisonette, apartment
    Construction period 1929
    Offered since 09 December 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 03279
Asking price €3,150 per month
Deposit €3,150
Service costs €120 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By 01 January 2022
Offered since 09 December 2021
Last updated 20 December 2021
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1929
Surfaces and content
Effective area 159 m²
Content 453 m³
Mapping
Number of floors 1 (and one basement)
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Closed yard
Features
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Sink
Walkin shower
Washbasin furniture
Bathroom facilities Bathroom 2 Sink
Toilet
Walkin shower
Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Garden available Yes

Description

Wonen in één van de eerste villaparken van ons land omgeven door groen, waaronder de Scheveningse bosjes, het Westerbroekpark en het Hubertuspark? Nabij het strand, de duinen, Scheveningen en slechts op 20 minuten fietsafstand van het stadscentrum van Den Haag? Dit alles vindt u in Parklane Residences in het Haagse Van Stolkpark; 43 unieke appartementen op één van de mooiste plekken in Den Haag.

Appartement 14-11 betreft een vier-kamer maisonnette appartement welk beschikt over een ruim opgezette woonkamer met balkon en een luxe keuken met voldoende ruimte voor een eettafel. Het souterrain is te bereiken via de vaste trap en biedt toegang tot de drie slaapkamers en ook de badkamer, de grote slaapkamer beschikt over een badkamer en-suite. Verder is er vanuit iedere slaapkamer toegang tot de privé buitenruimte.

Rondom het gebouw is ruimte voor parkeren, maar de nadruk ligt op een groen landschap dat aansluit bij de omgeving. Het terrein is afgesloten met een prachtig gedetailleerd hekwerk dat door de bewoners met een afstandsbediening te openen is. U komt binnen via een statige entree die is afgewerkt met een fraaie natuurstenen vloer die doorloopt in de lichte gangen naar de appartementen. De natuurstenen afwerking vindt u ook terug in de kaders rond de voordeuren. Uiteraard zijn alle appartementen met de lift te bereiken.

Wonen in de sfeer van de jaren '30 met het comfort van nu. Om modern comfort met respect voor de oorspronkelijke sfeer te waarborgen is in de afwerking van de appartementen veel aandacht besteed aan details. Zo zijn de eikenhouten vloeren in een visgraatmotief gelegd en voorzien van vloerverwarming. De moderne, strak vormgegeven keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur en stenen werkbladen. De kleurstelling sluit prachtig aan bij de donkere kozijnen. In de bijzondere, eveneens fraai afgewerkte badkamer bieden de inloopdouche en het royale badkamermeubel u het luxueuze gevoel van een vijfsterrenhotel.

In de afgesloten tuin rondom het gebouw heeft ieder appartement zijn eigen parkeerplaats. Zo staat uw auto veilig en bent u altijd verzekerd van een parkeerplek. Daarnaast is er voor bewoners de mogelijkheid, tegen betaling, gebruik te maken van de elektrische deelauto, ideaal wanneer u zelf niet over een tweede auto beschikt. Op het terrein is ook een oplaadpunt beschikbaar ten behoeve van elektrische privé-auto's.

Indeling appartement 14-11;
Begane grond
- Entree op de begane grond in de hal welk toegang biedt tot de woonkamer en het eerste separaat toilet.
- Balkon toegankelijk vanuit de woonkamer en vaste trap leidend naar het souterrain.
- Luxe keuken, welk voldoende ruimte biedt voor een grote eettafel. Keuken voorzien van alle moderne gemakken zoals een geïntegreerde vaatwasmachine, een combi-magnetron, een 4-pit inductiekookplaat met afzuigkap en een koel-vries combinatie.

Souterrain
- Entree in de gang, welk toegang biedt tot alle vertrekken.
- Badkamer voorzien van een badkamermeubel, inloopdouche en vrijstaand ovaal bad.
- Tweede separaat toilet te betreden vanuit de gang.
- Drie ruime slaapkamers eveneens te betreden vanuit de gang, met toegang tot de privé buitenruimte.
- Tweede badkamer en-suite, welk beschikt over een zwevend derde toilet, badkamermeubel en inloopdouche.
- Wasruimte

Aanvaarding en bijkomende kosten;
- Appartement 14-11 wordt gestoffeerd aangeboden €3150,00 exclusief water, elektra, televisie, internet en gemeentelijke heffingen.
- Exclusief €120,00 servicekosten.
- Exclusief voorschot warmte, afhankelijk van appartement en aantal personen zal dit tussen de €65,00 en €120,00 bedragen.
- Meubileren van het appartement is mogelijk tegen meerprijs, nader te bepalen op basis van wensen.

ZonZone

Close

Recently viewed