Rented

Rented: Van Loostraat 126, 2582 XH The Hague

€2,250 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Plot size 138 m²
Liveable area 138 m²

Note

General

TE HUUR: PRACHTIG, GERENOVEERD 7KAMER-APPARTMENT IN HET POPULAIRE STATENKWARTIER (english version below)

In het populaire Statenkwartier wordt dit ruime appartement aangeboden. De woning is gesitueerd op de 1e/2e verdieping, ligt op loopafstand van restaurants, het strand, de Scheveningse Haven en de welbekende winkelstraat 'De Fred'. Naast de locatie heeft de woning zelf ook veel te bieden.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
  Construction period 1911
  Status Rented
  Offered since 13 November 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 00117
Price €2,250 per month
Deposit €2,350
Status Rented
Acceptance By consultation
Obtainable from 13 November 2017
Offered since 13 November 2017
Last updated 06 February 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, 2-storey upstairs flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1911
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Effective area 138 m²
Content 414 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

TE HUUR: PRACHTIG, GERENOVEERD 7KAMER-APPARTMENT IN HET POPULAIRE STATENKWARTIER (english version below)

In het populaire Statenkwartier wordt dit ruime appartement aangeboden. De woning is gesitueerd op de 1e/2e verdieping, ligt op loopafstand van restaurants, het strand, de Scheveningse Haven en de welbekende winkelstraat 'De Fred'. Naast de locatie heeft de woning zelf ook veel te bieden.

Indeling:

Entree op straatniveau, hal en trap naar de 1e verdieping. In de gang bevindt zich het toilet met wastafel en een ruimte voor de wasmachine en droger. Aan de voorzijde van de woning is er een aparte kamer die als werkkamer gebruikt kan worden. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken die van alle gemakken voorzien is en half open is. De mooie klassieke woon-eetkamer met schuifdeuren is een hele ruime, gezellige en ook lichte ruimte, waar je je snel in thuis zult voelen.

2e verdieping:

Op de 2e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, de badkamer voorzien van een bad en aparte douche en een aparte toliet op de gang.

De ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het zonnige balkon is de kamer waar meningeen op zonnige dagen wakker wil worden.
Aan de voorzijde bevindt zich ook nog een ruime slaapkamer terwijl de 2 zijkamers ook erg goed als slaapvertrekken gebruikt kunnen worden.

Komt u ook een kijkje nemen? Voor vragen en/of interesse kunt u bij ons terecht!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FOR RENT: SPACIOUS BEAUTIFULL RENOVATED 7 ROOM APARTMENT IN POPULAR STATENKWARTIER

This spacious apartment is offered in the popular Statenkwartier. The property is located on the 1st / 2nd floor, within walking distance of restaurants, the beach, the Scheveningse Haven and the well-known shopping street 'De Fred'. In addition to the location, the property itself has a lot to offer.

Lay out:

Entrance on street level, hallway and stairs to the 1st floor. In the hallway you will find the toilet with washbasin and a room for the washer and dryer. At the front of the house there is a separate room that can be used as a study. At the back is the kitchen which is fully equipped and is half open. The beautiful classic living-dining room with sliding doors is a spacious, cozy and also light space, where you will feel at home quickly.

2nd floor:

On the 2nd floor there are 4 bedrooms, the bathroom which contains has a bath and separate shower and a separate tolilet in the hallway.

The spacious bedroom at the rear with patio doors to the sunny balcony is the room where people want to wake up on sunny days.
At the front there is also a spacious bedroom while the 2 side rooms can also be used very well as sleeping areas.

For questions or viewings please contact us!

Recently viewed