For rent: Mient 481, 2564 LC The Hague

€1,095 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 98 m²
Liveable area 98 m²

Note

General

**(English below)**
MOOI, GESTOFFEERD 3KAMER TOPAPPARTEMENT OP DE TWEEDE VERDIEPING IN DE POPULAIRE EN GROENE VRUCHTENBUURT.
Het appartement ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en in de directe omgeving is een ruim winkelaanbod. De woning is gelegen op slechts 10 minuten fietsen van de duinen/het strand.

De entree van de woning bevindt zich op de eerste verdieping. In de benede... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
  Construction period 1932
  Status Available
  Offered since 13 October 2017
 • Location

Features

Offer
Reference number 00108
Price €1,095 per month
Deposit €1,175
Acceptance By consultation
Obtainable from 16 October 2017
Offered since 13 October 2017
Last updated 08 November 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1932
Surfaces and content
Plot size 98 m²
Effective area 98 m²
Content 320 m³
Surface area external, linked storage rooms 8 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

**(English below)**
MOOI, GESTOFFEERD 3KAMER TOPAPPARTEMENT OP DE TWEEDE VERDIEPING IN DE POPULAIRE EN GROENE VRUCHTENBUURT.
Het appartement ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en in de directe omgeving is een ruim winkelaanbod. De woning is gelegen op slechts 10 minuten fietsen van de duinen/het strand.

De entree van de woning bevindt zich op de eerste verdieping. In de benedenhal is de meterkast gesitueerd en is ruimte om eventueel de fiets binnen te plaatsen. Vanaf de entree is de trap naar de woonruimte op de tweede verdieping. Onder de trap is een kleine bergruimte aanwezig. Boven de trap is een kast aanwezig voor extra bergruimte. U komt boven op de tweede verdieping in de lichte hal door het aanwezige daklicht.

Het thans 3-kamer appartement, voorheen 4-kamer appartement, heeft een mooie lichte doorzon-woonkamer van maar liefst circa 40 m2. Er is een goedwerkende openhaard aanwezig, welke een heerlijke sfeer geeft in de wintermaanden. De erker aan de voorzijde geeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Aan de achterzijde is een schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Het balkon is gelegen over de gehele breedte van de woning. Door de diepe achtertuinen van de benedenwoningen is aan de achterzijde een mooi groen uitzicht. In de zomermaanden is het hier heerlijk vertoeven in de middag- en avondzon.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en geeft tevens toegang tot het balkon. In de keuken is een vaatwasser en combimagnetron ingebouwd.

De woning heeft 2 slaapkamers, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn mooi strak gestuct. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafelmeubel en een designradiator. Het toilet is separaat gelegen en heeft een fonteintje.

In de woning is tevens een extra ruimte aanwezig van circa 5 m2. In deze ruimte bevindt zich de wasmachine aansluiting, is de CV-ketel opgesteld en is voldoende ruimte voor opslag van spullen. In de hal op de tweede verdieping is boven opening van de trap nog een extra bergruimte aanwezig.

De gehele woning is, op het bovenraampje boven de voordeur na, voorzien van dubbele beglazing met onderhoudsvrije aluminium kozijnen.

De huurprijs is € 1.095,- Exclusief gas, water, elektriciteit, TV en internet.
Dit appartement zal zonder meubilering verhuurd worden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BEAUTIFUL, UPHOLSTERED 3R-APARTMENT ON THE SECOND FLOOR IN THE POPULAR AND GREEN VRUCHTENBUURT.
The apartment is conveniently situated to public transportation and in the immediate vicinity there is a spacious shopping area. The property is located just 10 minutes cycling from the dunes / beach.

The entrance of the house is on the first floor. In the lower part is the meter cupboard and there is room for the bicycle to be placed inside. From the entrance up staircase to the living room on the second floor. Below the stairs is a small storage space. Above the stairs is a closet for extra storage space.

The 3-room apartment, formerly 4-room apartment, has a nice light living room of about 40 m2. There is a well-functioning fireplace that gives a wonderful atmosphere in the winter months. The bay window at the front gives a lot of light through the large windows. At the back is a sliding door which gives access to the balcony. The balcony is located across the entire width of the house. The deep back gardens of the lower houses have a nice green view on the rear. In the summer months it is lovely to have fun in the afternoon and evening sun.

The kitchen is located at the back of the house and also gives access to the balcony. A dishwasher and combi microwave are built in the kitchen.

The house has 2 bedrooms, one at the front and one at the back. The bedroom at the rear has a built-in wardrobe.

The bathroom has a shower cubicle, a sink and a design radiator. The toilet is separate and has a fountain.

In the house there is also an additional space of approximately 5 m2. In this room is the washing machine connection, the boiler has been installed here and there is plenty of room for storage of items. In the hall on the second floor there is an additional storage space above the opening of the staircase.

The entire house is fitted with double glazing with maintenance-free aluminum frames. Exept the little window above the front door.

The rent is € 1.095,- Excluding gas, water, electricity, TV and internet.
This apartment will be rented out without furniture.

Recently viewed