For rent: Blaak 590, 3011 TA Rotterdam

New for rent
€1,295 /mo
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 108 m²
Acceptance By 01 April 2020
Status New for rent

Note

General

* Foto's zijn van een gelijkwaardig appartement.

Per begin april komt beschikbaar voor de verhuur een ruim en gestoffeerd 3 kamer appartment midden in het centrum van Rotterdam op de Blaak in de toren "de Coopvaert".

De Coopvaert, wonen in het maritieme hart van Rotterdam. Er zijn weinig plekken waar oud en nieuw zo harmonieus samensmelten als op de plaats waar de Coolsingel en de Blaak s... More info

Location

Features

Offer
Reference number 00722
Asking price €1,295 per month (upholstered, indexed)
Deposit €2,590
Service costs €80 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By 01 April 2020
Offered since 20 March 2020
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Surfaces and content
Effective area 108 m²
Content 295 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath
Double sink
Shower
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

* Foto's zijn van een gelijkwaardig appartement.

Per begin april komt beschikbaar voor de verhuur een ruim en gestoffeerd 3 kamer appartment midden in het centrum van Rotterdam op de Blaak in de toren "de Coopvaert".

De Coopvaert, wonen in het maritieme hart van Rotterdam. Er zijn weinig plekken waar oud en nieuw zo harmonieus samensmelten als op de plaats waar de Coolsingel en de Blaak samenkomen.

Locatie De Coopvaert
De Coopvaert ligt tussen de Kamer van Koophandel en het Maritiem Museum, midden in het historisch centrum van Rotterdam. In de omgeving van De Coopvaert vindt u openbaar vervoer voorzieningen, winkels, uitgaansgelegenheden, zorginstellingen en scholen. De Coopvaert ligt zo centraal, dat u alles binnen handbereik heeft. Zo kunt u gemakkelijk naar het centrum lopen, maar ook een boodschap doen in de Markthal of een terrasje pakken op de Meent.

Genieten van een adembenemend uitzicht.
Wanneer u op zoek bent naar rust, ruimte en alle voorzieningen in de directe omgeving, dan is De Coopvaert uw ideale complex. Naast de geweldige en centrale ligging in hartje Rotterdam, heeft u een fantastisch uitzicht over de Coolsingel, Blaak of op de Maas. Het is adembenemend en de rust is weldadig, zo hoog boven de stad.

Indeling appartementen
De Coopvaert biedt een enorm scala aan keuzemogelijkheden. Deze specifieke woning heeft 2 slaapkamers en is gelegen op de 14e verdieping. Het appartement heeft een ligging op het noord/oost. Met uw riant-hoge raampartij kunt u van dit beeld extra genieten!

Alle huurappartementen worden standaard met keuken aangeboden.
Elke keuken is voorzien van diverse apparatuur. Bovendien hebben de appartementen een grote badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet met fontein.

Fietsenstalling
Onder het appartementencomplex is een afgesloten stallingsgarage gelegen, welke alleen toegankelijk is voor bewoners van het complex. U kunt hier dus heel gemakkelijk uw fiets stallen!

Parkeren
Er is mogelijkheid om in de naastgelegen garage aan de Wijnstraat een parkeerplaats te huren. De maandelijkse kosten hiervoor bedragen.
€ 197,00 euro.

ZonZone

Recently viewed