For rent: van Limburg Stirumstraat 18, 2201 JN Noordwijk

€1,195 /mo

Definition

In het centrum van Noordwijk-Binnen bevindt zich een gerenoveerd zeer hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex dat is voorzien van de nodige luxe. Het appartementencomplex bestaat uit 3 woonlagen met 7 appartementen.

Algemeen Ter hoogte van de voordeur bevindt zich een bellentableau met postvakjes. Ten behoeve van het bellentableau is er in elk appartement een intercom aanwezig. In de hal op de begane grond beschikt elk appartement over een eigen berging. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen meterkast en een eigen Cv-ketel. Vanuit de hal zijn de eerste- en tweede verdieping bereikbaar door middel van de trap en/of de lift. Alle wanden, met uitzondering van de badkamers en toiletten, zijn voorzien van stucwerk. Alle plafonds zijn voorzien van stucwerk. Alle vloeren, met uitzondering van de badkamers en toiletten, zijn voorzien van pvc. Zowel de badkamers als de toiletten zijn voorzien van vloer- en wandtegels.

Keuken De keukens zijn voorzien van o.a. een vaatwasser, een koel/vriescombinatie, een fornuis(5-pits) en een multifunctionele oven. Daarnaast zijn er voldoende onderkastjes aanwezig in de keukens.

Badkamer/toilet De badkamers zijn voorzien van o.a. een inloopdouche, een designradiator en in enkele gevallen een zwevend toilet. Daarnaast zijn de badkamers voorzien van een wastafel met spiegel en voldoende onderkastjes. Naast het toilet in de badkamers is er in alle appartementen een aparte toiletruimte aanwezig.

Indeling Begane grond; Het appartement beschikt over een riante woonkamer met open keuken, een aparte toiletruimte en een ruime slaapkamer met directe toegang tot de badkamer.

Bijzonderheden:
- Exclusief gas, water en elektra.
- Exclusief tv en internet.
- Centrum van oude dorpskern van Noordwijk.
- Winkelcentrum zeer nabij gelegen.

Features

Offer
Reference number 00452
Asking price €1,195 per month
Deposit €1,195
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By 02 December 2019
Offered since 11 November 2019
Last updated 29 November 2019
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 60 m²
Content 188 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
Unobstructed view
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a storage room Yes
Please contact me

ZonZone

Recently viewed