For rent: Rembrandtweg 26D, 2202 AZ Noordwijk

€5,750 /mo

Definition

Zeer luxe en zeer compleet nieuwbouw 3 kamer appartement (2018) van
ca.153 m2 op de eerste verdieping met een zonnige terras (15m²) op het zuidwesten op één van de meest begeerde locaties aan de kust in de prachtige “Zuidduinen”. Op loopafstand van onze fraaie Noordzee, strand en de rustige Zuid-boulevard.

Fysiek en mentaal in balans. In de wellness van Azzurro kunt u terecht voor inspirerend inspannen en ontspannen. Wandelen, fietsen of met het paard er op uit; het schone strand, de duinen en de groene en bosrijke omgeving van Noordwijk bieden u alle ruimte. Verder gebeurt er in Noordwijk altijd wel iets op cultureel gebied. Een avondje uit in het lokale theater De Muze. Maar ook in het zomerseizoen vindt u op de boulevard vaak verrassende exposities van sculpturen, poëzie en schilderijen.

Het dorp ligt in het schitterende landschap van de Zuid-Hollandse bollenstreek en voert niet voor niets het predicaat ‘Bloemenbadplaats’. Duinen, strand en zee completeren dit kleurrijke plaatje. Alle ruimte en rust om te genieten. Inclusief een breed scala aan lokale recreatiefaciliteiten, terwijl de grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Rotterdam niet ver weg zijn. Als badplaats biedt Noordwijk een hoogwaardig voorzieningenniveau inclusief een breed scala aan lokale recreatiefaciliteiten. Achter de boulevard heeft Noordwijk de charme en het karakter van het oude vissersdorp weten te behouden, inclusief kleine vissershuisjes. Verder vindt u hier een gezellige winkelstraat met een keur aan terrassen, restaurants en een bloeiend uitgaansleven.

Op loopafstand naar Zee en strand bevindt zich op de eerste verdieping een zeer hoog kwalitatief afgewerkte woning in de Zuid Duinen van Noordwijk aan Zee.
De living heeft een prachtig uitzicht over de Zuid Duinen. De woonkamer loopt over in een mooie ruimte met een Bulthaup woonkeuken uitgerust met Miele apparatuur. Terras van 15m² op het zuidwesten. Het appartement kent een optimale licht- en zoninval. De entree geeft verder toegang tot een mooie master bedroom met grote kastenwand handgemaakt uit Italië, een eigen badkamer uitgerust met marmer voorzien van toilet, ruime douche met infrarood Sunshower een dubbelewastafel met meubel, verwarmde spiegel over de gehele breedte met geïntegreerde klok.

Ook geeft de hal toegang tot een tweede slaapkamer met een eigen (tweede) badkamer uitgerust met marmer, voorzien van douche en een dubbelewastafelmeubel én toegang tot een terras (3m²). De bijkeuken, het gasten toilet eveneens uitgerust met marmer, de garderobe en de wasruimte zijn allen via de ruime hal te bereiken.

Het gehele appartement is voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming en diverse voorzieningen, zoals een fraai lichtplan en luchtkoelingssysteem en een waterstof haard.

Onder het gebouw is een grote parkeergarage. Bij het appartement behoren 2 parkeerplaatsen in een afgesloten garagebox en een aparte berging. De garage is eenvoudig te bereiken via een entree met verwarmde en verlichte hellingbaan en de automatisch te openen deur naar de afgesloten parkeergarage. Vervolgens kunt u via entree en lift binnendoor naar uw appartement. Veilig en comfortabel.

Bijzonderheden:
- Zeer hoog afwerkingsniveau van het riante appartement
- Zeer energie zuinig in combinatie met zonnepanelen en warmtepompen
- Waterontharder voor zacht water
- Gemeubileerd met hoogkwaliteit Leolux meubels
- Twee afgesloten parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeerkelder

Features

Offer
Reference number 00397
Asking price €5,750 per month
Deposit €19,500
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Offered since 26 July 2019
Last updated 06 November 2019
Construction
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2018
Isolations HR glazing
Surfaces and content
Effective area 153 m²
Content 595 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Forested area
Near sea border
On a quiet street
Unobstructed view
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Heating Fireplace
Geothermal
Heat pump
Solar collectors
Ventilation method Mechanical ventilation
Has an elevator Yes
Has a fireplace Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Please contact me

ZonZone

Recently viewed