New for rent

For rent: Klipperdijk 20, 2162 LZ Lisse

€1,250 /mo
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 80 m²

Note

General

Deze kans laat niemand voorbij gaan! Dit is echt een hele rustige en fijne plek om te wonen. Een maisonnette woning met twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een recent vernieuwde keuken. Dit appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en geeft u uitzicht op de ringvaart vanuit uw woonkamer en het terras aan de achterzijde op de tweede verdieping. Genoeg parkeervoorziening om rusti... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 2003
  Status Available
  Offered since 04 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 00204
Price €1,250 per month
Deposit €1,250
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By consultation
Obtainable from 15 January 2018
Offered since 04 January 2018
Last updated 04 January 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2003
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 255 m³
Surface area external storage rooms 5 m²
Balcony 8 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of balconies 1
Outdoors
Location Forest border
At waterside
On a quiet street
Unobstructed view
On waterway
Near highway
Near public transport
Near school
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes

Definition

Deze kans laat niemand voorbij gaan! Dit is echt een hele rustige en fijne plek om te wonen. Een maisonnette woning met twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een recent vernieuwde keuken. Dit appartement is gelegen op de eerste en tweede verdieping en geeft u uitzicht op de ringvaart vanuit uw woonkamer en het terras aan de achterzijde op de tweede verdieping. Genoeg parkeervoorziening om rustig thuis te kunnen komen en uw woongenot direct te kunnen ervaren.

Omdat u de Ringvaart u uw toekomstige achtertuin vindt heeft u echt het idee dat u buiten woont.

Op het fietsje naar het gezellige centrum van Lisse voor een hapje eten of even snel een borreltje behoort allemaal tot de mogelijkheden. Tot slot zit u binnen 3 minuten op de N208 richting de A4 en de A44 naar de grote steden.

Indeling: Via een trap komt u op de 1e verdieping met meterkast en entree naar de hal. In deze hal vindt u de garderobe, het toilet en toegang tot de woonkamer met half open keuken. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de 1e verdieping met fraai uitzicht op de Ringvaart. De halfopen keuken met eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een spoelbak, een 4 pits keramische kookplaat, een afzuigkap, een combi oven, een koel-/ vriescombinatie en een vaatwasser.

Via de trap tussen het zit- en eetgedeelte komt u op de 2e verdieping. Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de bergruimte met wasmachine en CV installatie. De grote slaapkamer ligt aan de achterzijde en geeft toegang tot het woning brede dakterras tevens met uitzicht op de Ringvaart. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douchecabine met toilet.

Op de begane grond van het complex vindt u de inpandige berging horende bij de maisonnette. Deze is buitenom toegankelijk.

Recently viewed