Object details

For rent: Galgewater 10, 2311 VZ Leiden

€1,195 /mo
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Liveable area 51 m²
Acceptance By 01 November 2021

Note

General

Schitterend historisch dubbel bovenhuis in een Rijksmonumentaal pand met uitzicht op de historische haven aan het Galgewater. Met vanuit de woonkamer waanzinnig uitzicht op de historische schepen, de Stadstimmerwerf en Molen de Put. Het appartement is gezien zijn ligging ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalmogelijkheden zoals Station Leiden Centraal, snelwegen A4 en A44 maar ook het a... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
    Construction period 1901
    Offered since 26 August 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 01277
Asking price €1,195 per month
Deposit €1,875
Service costs €55 per month
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By 01 November 2021
Obtainable from 01 April 2018
Offered since 26 August 2021
Construction
Type of residence Apartment, ground floor apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1901
Surfaces and content
Effective area 51 m²
Content 125 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Toilet
Garden available Yes

Description

Schitterend historisch dubbel bovenhuis in een Rijksmonumentaal pand met uitzicht op de historische haven aan het Galgewater. Met vanuit de woonkamer waanzinnig uitzicht op de historische schepen, de Stadstimmerwerf en Molen de Put. Het appartement is gezien zijn ligging ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalmogelijkheden zoals Station Leiden Centraal, snelwegen A4 en A44 maar ook het altijd gezellige winkel en uitgaanscentrum van Leiden.

Entree op de begane grond in de gezamenlijke hal waar in overleg met buren een fiets gestald kan worden. Eigen voordeur woning gelegen op de begane grond, met entree direct in de ruim opgezette woonkamer, welk is voorzien van klassieke katrolramen en fraaie monumentale elementen zoals het balkenplafond. Vanuit de woonkamer is de keuken te betreden welk is voorzien van een vaatwasser, koelkast, wasmachine, gaskookplaat en voldoende opbergruimte. Via de keuken is de badkamer te betreden welk is voorzien van een ligbad, wastafel en een toilet. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voelt mede door de ruimte, de vele ramen en ook openslaande deuren erg comfortabel aan. Vanuit de slaapkamer is er direct toegang tot de achtergelegen tuin waar je door voldoende beschutting heerlijk privé kunt genieten van het weer.

Het appartement wordt gestoffeerd aangeboden voor €1250,00 incl. servicekosten, exclusief G/W/E/Tv/I/Gemeentelijke heffingen.

ZonZone

Close

Recently viewed