For rent: Eschertoren 5D, 2316 ET Leiden

€1,400 /mo
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Liveable area 72 m²

Definition

Op zoek naar tijdelijke woonruimte? Het markante gebouw "de Eschertoren" is getransformeerd naar een luxe woontoren met appartementen voor de zakelijke markt en voor overbrugging voor particulieren. De appartementen varieeren in oppervlakte van 56 m2 tot 85 m2, geheel gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken.

Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Tweelwonen.nl

Ground floor

Dit appartement is gelegen op de 5e verdieping van het complex met een oppervlakte van circa 72 m2. Het appartement is volledig ingericht tot en met het keukengerei, bedlinnen en badlinnen.

De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van 42 m2 voorzien van inductie kookplaat, RVS afzuigkap, combi- oven, vaatwasser en kolekvast met vriesvakje. De slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed en garderobekast. De badkamer is voorzien van moderne inloopdouche, wastafelmeubel en spiegelkast. Het toilet is separaat en voorzien van fonteintje. In de berging in de hal beschikt de woning over een eigen wasmachine en wasdroger.

This apartment is located on the 5th floor of the complex with an area of approximately 72 m2. The apartment is fully furnished with kitchen cutlery,
bedding and towels.

The apartment has a spacious living room with open kitchen has an area of 42 m2 and comes with, induction cooker, hood, combi- oven, dish washer and fridge. The bedroom has a double bed and wardrobe. The bathroom has a modern walk-in shower, sink and mirrored cupboard. The separate toilet comes with wash bassin. In the hall of the apartment is a storage with washing machine and dryer.

The rent will be increased with 6% V.A.T. For more information pleas contact Tweelwonen.nl

Features

Offer
Reference number 00932
Price €1,400 per month (incl. service costs, incl. gas, incl. water, incl. electricity, furnished, indexed)
Deposit €2,800
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By consultation
Obtainable from 15 February 2017
Offered since 15 February 2017
Last updated 15 February 2017
Ownership rights Partial lot
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Floor 5th floor
Type of construction New estate
Construction period 2016
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Content 194 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)

Map

Recently viewed