For rent: Eschertoren 12D, 2316 ET Leiden

€1,400 /mo

Definition

Op zoek naar tijdelijke woonruimte? Het markante gebouw "de Eschertoren" is getransformeerd naar een luxe woontoren met appartementen voor de zakelijke markt en voor overbrugging voor particulieren. De appartementen variëren in oppervlakte van 56 m2 tot 85 m2, geheel gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken.

Dit appartement is gelegen op de 12e verdieping van het complex met een oppervlakte van circa 72 m2. Het appartement is volledig ingericht tot en met het keukengerei, bedlinnen en badlinnen.

De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van 42 m2 voorzien van inductie kookplaat, RVS afzuigkap, combi- oven, vaatwasser en koelkvast met vriesvakje. De slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed en garderobekast. De badkamer is voorzien van moderne inloopdouche, wastafelmeubel en spiegelkast. Het toilet is separaat en voorzien van fonteintje. In de berging in de hal beschikt de woning over een eigen wasmachine en wasdroger.

This apartment is located on the 12th floor of the complex with an area of approximately 72 m2. The apartment is fully furnished with kitchen cutlery,
bedding and towels.

The apartment has a spacious living room with open kitchen has an area of 42 m2 and comes with, induction cooker, hood, combi- oven, dish washer and fridge. The bedroom has a double bed and wardrobe. The bathroom has a modern walk-in shower, sink and mirrored cupboard. The separate toilet comes with wash bassin. In the hall of the apartment is a storage with washing machine and dryer.

The rent will be increased with 9% V.A.T. For more information pleas contact Tweelwonen.nl

Features

Offer
Reference number 02114
Asking price €1,400 per month (incl. service costs, incl. gas, incl. water, incl. electricity, furnished, upholstered)
Deposit €2,800
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Acceptance By 31 December 2019
Obtainable from 31 December 2019
Offered since 14 November 2019
Last updated 05 December 2019
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2017
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Content 195 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Please contact me

ZonZone

Recently viewed