For rent: Maria van Hongarijelaan 5A, 2391 EJ Hazerswoude-Dorp

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
€1,245 /mo
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Plot size 375 m²
Liveable area 67 m²
Acceptance Immediately

Note

General

Groen, groener, groenst is het credo van deze luxe appartementen. Vanaf uitvalswegen gemakkelijk te bereiken ligt dit kwalitatief zeer hoogwaardige, nieuwe appartementencomplex, bestaande uit 3 luxe appartementen met heerlijk uitzicht. De appartementen liggen centraal in de Randstad dus overal dichtbij en toch midden in het Hollandse Groene Hart. En niet alleen het uitzicht is groen, de woninge... More info

Location

Features

Offer
Reference number 02733
Asking price €1,245 per month
Deposit €2,490
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance Immediately
Offered since 31 December 2020
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2020
Surfaces and content
Plot size 375 m²
Effective area 67 m²
Content 134 m³
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate A++
Features
Has a balcony Yes

Description

Groen, groener, groenst is het credo van deze luxe appartementen. Vanaf uitvalswegen gemakkelijk te bereiken ligt dit kwalitatief zeer hoogwaardige, nieuwe appartementencomplex, bestaande uit 3 luxe appartementen met heerlijk uitzicht. De appartementen liggen centraal in de Randstad dus overal dichtbij en toch midden in het Hollandse Groene Hart. En niet alleen het uitzicht is groen, de woningen zelf ook: verwarmd wordt dmv aardwarmte en zonnepanelen, er bestaat de mogelijkheid voor een e-auto laadpaal en de douches bestaan ​​uit eco-regendouches van Grohe.

Omgeving: Hazerswoude-Dorp, sinds 1 januari 2014 behorend tot de gemeente Alphen aan den Rijn, is gelegen tussen Alphen (11 km), Leiden (12 km) en Zoetermeer (9 km) en uitstekend op het gebied van voorzieningen; er zijn 3 basisscholen en een middelbare school, een openluchtzwembad en er zijn diverse sportverenigingen (voetbal, tennis, tafeltennis, gymnastiek) en een bibliotheek. Het dorp zelf biedt gelegenheid voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse horeca-gelegenheden, zoals een snackbar, afhaal-Chinees en enkele eetcafés. Op het centrale plein wordt elke vrijdagmiddag een gezellige weekmarkt gehouden en in de Dorpsstraat vindt elk jaar in de zomer een braderie plaats. Het moderne gezondheidscentrum bevat onder één dak o.a. de huisartsenpraktijk, een apotheek en een fysiopraktijk. Het dorp is centraal gelegen in de Randstad, ligt gunstig ten opzichte van verschillende snelwegen (A12, A4, N11) en grenst aan het recreatiegebied Bentwoud. Ook zijn er goede busverbindingen met o.a. Leiden, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer en per E-bike zijn mannen binnen een (klein) half uur in de stad.

De appartementen liggen in een doodlopende zijstraat van de Dorpsstraat en zijn onderdeel van een kleinschalig hoogwaardig bouwproject van 3 panden wat recent opgeleverd is. Het appartementencomplex is in dezelfde stijl gebouwd als het naastgelegen pand met een knipoog naar de jaren '30 van de vorige eeuw met hoge ruimtes en contrasterende donkere sierranden. De straat biedt bij het inrijden een heerlijk uitzicht op de achtergelegen polder en vaart en de overige bestaande bebouwing is laag. Toegang tot de woning gaat via de oprit en het terras aan de zuidzijde.

Indeling: gemeenschappelijke entree naar het appartement begane grond en de 2 bovengelegen appartementen. Entree appartement 2e etage, hal (5.86 + 1 m2), grote woonkamer met open keuken (ca. 34 m2). De keuken is v.v. Neff apparatuur en heeft een 4 pits inductie kookplaat, afzuigkap, gootsteen met kraan, combi-oven / magnetron, koel / vries combinatie en voldoende kastruimte. Grenzend aan de woonkamer ligt een balkon. Vanuit de hal is er toegang naar rest van de vertrekken met een bergruimte met wasmachine aansluiting (ca. 4 m2) en een toilet voorzien van wastafel. Slaapkamer 1 is ca. 5,30 m2. De badkamer (ca. 4,5m2) is voorzien van een luxe wastafel welke zijn voorzien van inbouwkranen. De douche bestaat uit een cabine. Naast de badkamer ligt slaapkamer 2 welke kan fungeren als Master bedroom (ca. 10 m2);

Naast het appartement ligt de bijbehorende berging (inclusief elektra aansluiting voor bijvoorbeeld het opladen van een e-bike) geregeld de oprit met 1 bij de woning behorende parkeerplaats. Achter de woning bevindt zich de afvalcontainers en is er plek voor het stallen van fietsen.

De huurprijs bedraagt ​​€ 1245, - excl.

ZonZone

Close

Recently viewed