New for rent

For rent: Carolina MacGillavrylaan 148, 1098 XA Amsterdam

€2,195 /mo

Definition

Ruim appartement van circa 136m2 met eigen parkeerplaats en 4 slaapkamers, gelegen in Amsterdam Oost, stadsdeel Middenmeer.

De woning is voorzien van een zeer ruime woonkamer met een keuken er in. Deze woning is verdeeld over drie verdiepingen. In de kelderverdieping is een ruime slaapkamer met een balkon en veel licht inval. De bovenste verdieping telt nog een drietal slaapkamers. Dit maakt de woning uiterst geschikt voor vier woningdelers.

Het unieke complex won in 2008 de Zuiderkerkprijs voor het beste woningbouwproject van Amsterdam. Ook wel “het Kasteel” genoemd, wordt door water omringd. Voetgangers en fietsers betreden het complex via een brede en verlichte loopbrug of via de ingang van de garage aan de zijkant van het gebouw. Het binnen gebied is een grotendeels besloten zone met fraai houten loopdek. Groene hagen en bomen creëren hier een prettige sfeer en voor kinderen is het een fijne speelplek.

Onder het dek bevinden zich de bergingen en de vaste parkeerplaats. Deze is bereikbaar vanuit de kelderverdieping van het appartement.

Het hele complex is voorzien van een prachtige tweede glaswand die er voor zorgt dat er geen enkele overlast is van straatgeluiden. Alle grote vierkante gevelpanelen zijn ten opzichte van elkaar licht gekanteld wat een mooi en levendig lichtspel oplevert. Science park is een karakteristiek onderdeel van de Watergraafsmeer. Profiteer tegelijkertijd van alle buurtwinkels en restaurants in de gezellige Watergraafsmeer, de exotische winkeltjes in de Indische Buurt, de Dappermarkt en uitgaansgelegenheden in het nieuwe Oostpoort.

Binnen tien minuten fiets u naar het Centrum en via de Middenweg bent u binnen 5 minuten op de Ringweg A-10. Bus 40 en 240 stoppen voor de deur en op ca. 5 minuten loopafstand vindt u station Muiderpoort en Sciencepark en stoppen diverse bussen en trams richting Amsterdam Centraal, Leidseplein en Rembrandtplein). Het Flevopark en –bad, de Jaap Edenbaan, Sportpark Middenmeer liggen binnen handbereik van het complex. Servicekosten zijn 50,- euro per maand.

Features

Offer
Reference number 01640
Asking price €2,195 per month
Deposit €4,390
Service costs €50
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By 01 February 2019
Offered since 13 February 2019
Last updated 14 February 2019
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 2007
Surfaces and content
Effective area 136 m²
Content 365 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Energy consumption
Energy certificate B
Please contact me

ZonZone

Recently viewed