For rent: Steenschuur 14, 2311 ET Leiden

€4,250 /mo

Definition

Te huur! Riante kantoorruimte in het centrum van Leiden. Gelegen aan het Steenschuur in dit schitterende Rijksmonument treft u deze kantoorruimte van circa 164 m2. Het pand ademt de historie en rijkdom van weleer en is verdeeld over twee verdiepingen met een luxe keuken en sanitair en een apart te verhuren woonstudio.

Indeling: Gezamenljike entree op begane grond met de woningen op de verdiepingen. Zeer fraaie voorkamer van circa 30 m2 met hoog plafond, houten vloer en authentieke vensterbanken.
De luxe keuken is voorzien van kookeiland, RVS afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Via de trap in de keuken is de verdieping te bereiken met 2 ruime kamers van 35m2 en 21 m2. De kamer aan de voorzijde heeft uitzicht op de gracht en de kamer aan de achterzijde biedt toegang tot een dakterras. Op de overloop bevindt zich een separaat toilet en urinoir voorzien van fonteintje.
Ook bevindt zich hier een badkamer geheel met dubbele wastafel, whirpool en luxe douche cabine.

In de hal op de begane grond bevindt zich tevens een toilet met urinoir en fonteitnje en deze hal verbindt het voorhuis met het achterhuis. De met glazen vloer overdekte patio zorgt voor veel lichtinval. Het achterhuis bestaat uit een gewelf kelder, een opkamer en zolder welke apart verhuurd kan worden als woonstudio.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging graag contact opnemen met Tweelwonen.

Features

Offer
Reference number 00921
Price €4,250 per month
Deposit €12,750
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 January 2018
Offered since 01 February 2017
Last updated 07 October 2018
Construction
Type of residence Office
Type of construction Existing estate
Construction period 1740
Surfaces and content
Floor area gross 164 m²
Content 490 m³
Mapping
Number of floors 1
Outdoors
Location City centre
Please contact me

ZonZone

Recently viewed