Woninginspecteur regio Leiden

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden. 

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Vanuit ons hoofdkantoor in Katwijk besturen wij de gehele organisatie. Ook Tweelwonen Vastgoed Management is hier gevestigd en dit bedrijfsonderdeel speelt een belangrijke rol in de dagelijkse communicatie tussen huurders en verhuurders.

Woninginspecteur (m/v) parttime of full time. 

Wij hebben plaats voor een extra medewerker op onze afdeling Vastgoed Management op ons hoofdkantoor in Katwijk voor de regio Leiden en omstreken.

Wil jij werken en leren in het vastgoed? Solliciteer dan op deze functie als woninginspecteur bij 2L.

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, dynamisch, teamplayer, technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift is een pre. Ben jij technisch en administratief en een beetje commercieel? Ge├»nteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! Jij bent straks de belangrijkste schakel tussen zowel huurders en verhuurders en tussen 2L Tweelwonen Vastgoed Management en haar 5 makelaarskantoren.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit voornamelijk uit het uitvoeren van woninginspecties.

De werktijden zijn in overleg en bij voorkeur maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur. 2L Tweelwonen geeft je een interne training tot woninginspecteur. Ook externe specialistische vastgoedopleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl