Rented

For rent: Rijnstraat 3A, 2311 NJ Leiden

€995 /mo
Type of residence Apartment, maisonette, 2-storey upstairs flat
Liveable area 66 m²

Definition

TE HUUR! Fraai gerenoveerde maisonnette in het centrum van Leiden. De woning is gelegen op de 1e en 2e verdieping en heeft een oppervlakte van 66 m2 en afgewerkt met moderne keuken en fraaie houten vloeren.

Entree van woning op begane grond met trap naar de 1e verdieping. In de woonkamer met open keuken beschikt de woning over een erker met glas-in-lood ramen. De keuken is voorzien van gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi- oven, koelkast en vaatwasser. In de hal is een separaat toilet voorzien van fonteintje. Aan de achterzijde treft u een slaapkamer met toegang tot het terrasje.

Op de 2e verdieping bevindt zich de master bedroom met de badkamer en suite. De slaapkamer heeft een oppervlakte van 25 en de badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

FOR RENT! Lovely and renovated double story house in the centre of Leiden. The house is located on the 1st and 2nd floor and has an area of 66 m2 with modern kitchen and wooden floors.

Entrance on ground floor with stairs to the 1st. Living room with open kitchen with bay window and stain glass. The kitchen comes with cooker, hood, combi-oven, fridge and dish washer. In the hall is a separate toilet with washbasin. At the rear is a study/ bedroom with access to the small roof terrace.

On the 2nd floor is the master bedroom with the bathroom en suite. The bedroom has an area of 25 m2 and the bathroom has a shower, sink and washing machine connection.

Features

Offer
Reference number 01051
Price €995 per month
Deposit €2,290
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Obtainable from 01 July 2017
Offered since 20 April 2017
Last updated 09 May 2017
Ownership rights Partial lot
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, 2-storey upstairs flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1750
Surfaces and content
Effective area 66 m²
Content 170 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Boiler
Combiboiler Yes

Map

Recently viewed