Werken als Werkvoorbereider / planner op de afdeling Woningbeheer

2L Tweelwonen is een landelijk opererende vastgoedorganisatie en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren en exploiteren onroerend goed. 2L Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden. 

2L Tweelwonen heeft haar hoofdkantoor in Katwijk en vestigingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. 

Werkvoorbereider / planner (m/v)

Wij hebben plaats voor een extra medewerker op onze afdeling vastgoed management op ons hoofdkantoor in Katwijk voor 36 tot 40 uur per week.       

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs-B. Ben jij technisch en administratief en een beetje commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! Jij bent straks de belangrijkste schakel tussen zowel huurder en verhuurders en tussen 2L Tweelwonen Vastgoed Management en haar 6 makelaarskantoren.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, aannemen en verwerken van storingen, opdrachten verstrekken aan storingsdiensten, inplannnen van woninginspecties etc.

De werktijden zijn in overleg en bij voorkeur maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur. 2L Tweelwonen geeft je een interne training tot medewerker vastgoed management. Ook externe specialistische vastgoedopleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl