Werken als medewerker Woningbeheer

Tweelwonen is een landelijk opererende organisatie, verkozen tot landelijk Makelaar van het Jaar in 2016 en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren onroerend goed. Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden.  

Medewerker Vastgoed Management

Wij hebben plaats voor een medewerker vastgoed management (m/v) op ons hoofdkantoor in Leiden voor 20 - 24 uur per week.       

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs-B. Ben jij technisch en administratief en een beetje commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou! Jij bent straks de belangrijkste schakel tussen zowel huurder en verhuurders als tussen Tweelwonen Vastgoed Management en de 5 Tweelwonen frontoffices.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, aannemen en verwerken van storingen, opdrachten verstrekken aan storingsdiensten, inplannnen van woninginspecties etc.

De werktijden zijn in overleg en bij voorkeur maandag t/m vrijdag 9:00 tot 13:00 uur. Tweelwonen geeft je een interne training tot medewerker vastgoed management. Ook externe specialistische vastgoedopleidingen behoren tot de mogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan snel op deze functie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@2L.nl

 

 

Laatste nieuws

Sluiten

Recent bekeken