Werken bij Tweelwonen: Verhuurmakelaars voor kantoor Utrecht .

Verhuurmakelaar

Ben jij opzoek naar een hele leuke afwisselende baan bij een sterk groeiend en zeer dynamisch bedrijf?        

Wij hebben plaats voor meerdere verhuurmakelaars in onze diverse vestigingen.        

Tweelwonen is een landelijk opererende organisatie, verkozen tot Makelaar van het Jaar in 2016 en toonaangevend in woonbemiddeling. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren onroerend goed. Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden.        

Tweelwonen in Utrecht is per direct op zoek naar een verhuurmakelaar (m/v) voor 40 uur per week.        

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, commercieel, kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs-B. Ben jij commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed? Charismatisch? Een teamplayer en heb je ervaring in sales? Dan zou deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou kunnen zijn. De verhuurmakelaar is de persoon die alle vraag en aanbod bij elkaar brengt en veelal op locatie woningen bezoekt en leidend is in het commerciële proces.         

Wij bieden je een zeer uitdagende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, ontvangen van bezoekers, bezichtigen en verhuren van woningen en het opmaken van huurovereenkomsten. Vaste werktijden zijn ma. t/m vr. van 9.00 tot 18.00 uur. Tweelwonen geeft je een interne training tot verhuurmakelaar. Zowel op juridisch gebied en commerciële technieken leren we je om een top verhuurmakelaar te worden.Ons werkgebied is hoofdzakelijk in de Randstad. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te aan te bieden.   

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan op deze advertentie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@tweelwonen.nl