Werken bij Tweelwonen: wij zijn per direct op zoek naar:

Tweelwonen is een landelijk opererende organisatie, verkozen tot landelijk Makelaar van het Jaar in 2016 en toonaangevend in woonbemiddeling voor korte en lange termijnen. Wij bemiddelen tussen huurders en verhuurders en beheren onroerend goed. Tweelwonen is in staat voor iedere verhuurder de perfecte huurder te vinden. Als enig bedrijf in Nederland hebben wij alle kennis en know how in huis om de huurder vanaf 1 nacht tot levenslang verblijf aan te bieden.  

Verhuurmakelaar

Ben jij opzoek naar een hele leuke afwisselende baan bij een sterk groeiend en zeer dynamisch bedrijf? Wij hebben plaats voor meerdere verhuurmakelaars in onze diverse vestigingen.        

Tweelwonen in Utrecht is per direct op zoek naar een verhuurmakelaar (m/v) voor 40 uur per week.        

Tweelwonen in Leiden is per direct op zoek naar 2 verhuurmakelaars (m/v) voor 40 uur per week.    

Wij zoeken personen die voldoen aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, commercieel, kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs-B. Ben jij commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed? Charismatisch? Een teamplayer en heb je ervaring in sales? Dan zou deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou kunnen zijn. De verhuurmakelaar is de persoon die alle vraag en aanbod bij elkaar brengt en veelal op locatie woningen bezoekt en leidend is in het commerciële proces.         

Wij bieden je een zeer uitdagende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, ontvangen van bezoekers, bezichtigen en verhuren van woningen en het opmaken van huurovereenkomsten. Vaste werktijden zijn ma. t/m vr. van 9.00 tot 18.00 uur. Tweelwonen geeft je een interne training tot verhuurmakelaar en je krijgt de mogelijkheid om je diploma Makelaar Huur en Verhuur VBO te behalen. Zowel op juridisch gebied en commerciële technieken leren we je om een top verhuurmakelaar te worden. Ons werkgebied is hoofdzakelijk in de Randstad. 

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan op deze advertentie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@tweelwonen.nl

 

Medewerker Vastgoed Management

Wij hebben plaats voor een medewerker vastgoed management (m/v) op ons hoofdkantoor in Leiden voor 40 uur per week.       

Wij zoeken iemand die voldoet aan de volgende eisen: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, technisch onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift en in het bezit van een rijbewijs-B. Ben jij technisch en administartief en een beetje commercieel? Geïnteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou!  Jij bent straks de belangrjkste schakel tussen zowel huurder en verhuurders als tussen Tweelwonen Vastgoed Management en de 5 Tweelwonen vestigingen.

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden. De werkzaamheden bestaan uit: o.a. het aannemen van de telefoon, voeren van correspondentie, aannemen en verwerken van storingen, opdrachten verstrekken aan storingsdiensten, inplannnen van woninginspecties etc.

Vaste werktijden zijn ma. t/m vr. van 9.00 tot 18.00 uur. Tweelwonen geeft je een interne training tot medewerker vastgoed management. Ook externe specialistische vastgoedopleidingen behoren tot de mogelijkheden.  

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan op deze advertentie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@tweelwonen.nl

 

Financieel / administratief medewerker

Tweelwonen heeft 5 kantoren in de Randstad en verzorgt via een centrale administratie en het vastgoed management voor alle kantoren vanuit het kantoor in Leiden.De backoffice kent een technische (3 fte) en een financiële tak (2 fte). I.v.m. groei willen wij onze financiële afdeling uitbreiden.     

Wij hebben plaats voor een financieel / administratief medewerker (m/v) op ons hoofdkantoor in Leiden voor 40 uur per week. Voldoe jij aan de volgende eisen?: gemotiveerd, accuraat, representatief, dynamisch, financieel onderlegd en punctueel. Kunnen werken met computers (Word, Acces, Excel, AccountView), beheersen van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift. Geïnteresseerd in vastgoed en vastgoed management? Dan is deze enorm uitdagende en afwisselende baan iets voor jou!

Wij bieden je een zeer uitdagende en afwisselende baan, een gedegen inwerkperiode en zeer goede doorgroeimogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan? Reageer dan op deze advertentie: t.a.v. mevr. Ilke van der Tweel, mailto: i.vandertweel@tweelwonen.nl